AZ NFG-ÉHEZŐK VIADALA X

„Az elhízott emberek boltját lecserélte, az egészsége rohamosan javult,
és hónapról hónapra magabiztosabb lett. Vele párhuzamosan egyre
több túlsúlyos embert edzettem, és tapasztalatom szerint a probléma
gyökere szinte mindegyikük esetében ugyanaz volt: a szeretetlenség
és a sikertelenség miatt az ételek ízvilágába menekültek”

3 500 Ft

Kategória:

Leírás

Az elhízott emberek boltját lecserélte, az egészsége rohamosan javult, és hónapról hónapra magabiztosabb lett. Vele párhuzamosan egyre több túlsúlyos embert edzettem, és tapasztalatom szerint a probléma gyökere szinte mindegyikük esetében ugyanaz volt: a szeretetlenség és a sikertelenség miatt az ételek ízvilágába menekültek.

Ez idő tájt végeztem egy kutatómunkát… az eredmény megdöbbentő volt. Az EU-ban az elsők közé tartozunk az alkoholisták és az öngyilkosok ranglistáján, majd további keresést követően lesújtva olvastam, hogy a 2019-es kutatások szerint mi vagyunk Európa legjobban elhízott népe.

Az emberek mindhárom esetben a jobb élet reményét veszítették el, aminek következtében ki-ki a maga mentsvárába menekült.” – olvasta Tamás újra és újra az N. F. G.-ként ismert tanító legújabb irományát. A főszereplő változását előmozdító tanítások a legjobbkor érkeztek az életébe, ugyanis egy óriási problémával találta szembe magát húszas évei elején. A „belső szörny” már közel kétmázsásra hizlalta fel Tamást, e hatalmas fenevaddal vívott csatájának folyamatába nyerhet most bepillantást az Olvasó. A történet valós eseményeken alapszik, így utat mutathat bárkinek egy szebb és jobb élet felé.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AZ NFG-ÉHEZŐK VIADALA X” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük