Könyvek

Összesen 7 találat

  A Kilencvenkilencedik Élet

  Könyvünk főszereplője egy szemetes-konténerben magához térő férfi, aki nem tudja, hogyan került oda, mert addigi életéből nem emlékszik semmire. A ruhája koszos és büdös, egy jó ideje az utcán sínylődhetett már. Nem elég, hogy elvesztette memóriáját, még titokzatos módon a lábai is lebénultak. Szerencséjére egy fiatal lány, Alexis Nilson belebotlik az utcán eszméletlenül fekvő főhősbe, Rayen Cole-ba és kierőszakolja, hogy a mentősök bevigyék egy kórházba, ahol az évszázad bűnügyébe csöppenünk...

  A pokol tüzén edzett lélek

  Egy fiatal pár szerelmével indul a történet, akik a közöttük lévő anyagi különbségek miatt eltávolodnak egymástól. Gábor a szegény családból származó főhős a lánnyal való szakítását különösen tragikusan éli meg, olyannyira, hogy lelkét az ördögnek is eladja, csak hogy visszakapja kedvesét.

  Az NFG Krónikája - A magyar név megint szép lesz

  Az ország teljesen körül van zárva. Képtelenség be- vagy kijutni a határokon. Az egész világ összefogott ellenünk. Érthetetlen, mi történik itt. Senki sem látja rajtunk kívül azt a veszedelmet, amit mi látunk?! Hogy is mondta Winston Churchill? "Minél távolabbra néz vissza az ember, annál messzebbre lát előre."

  AZ NFG-ÉHEZŐK VIADALA X

  „Az elhízott emberek boltját lecserélte, az egészsége rohamosan javult, és hónapról hónapra magabiztosabb lett. Vele párhuzamosan egyre több túlsúlyos embert edzettem, és tapasztalatom szerint a probléma gyökere szinte mindegyikük esetében ugyanaz volt: a szeretetlenség és a sikertelenség miatt az ételek ízvilágába menekültek"

  Földi létezésed kincsei

  A népi gyógymódok ősidők óta kiállták a próbát. A gyertyázás, a köpölyözés, moxázás, olyan eljárások melyekkel segíteni lehet a fájdalmak ill. a megrekedt energiák elvezetését. Az emberi test egy csodálatos „műszer”, de ha a gondolatok és az érzelmek nem tudnak találkozni a fizikai test jelzéseivel azonnal betegségek sorozata jelenik meg életünkben. Közel 30 éve természetgyógyászként bizonyítom, hogy minden elváltozás kezelhető, javítható, gyógyítható. Az agy a gondolkodás színhelye a test az érzelmeké, őket a nyak köti össze, ami biztosítja köztük a folyamatos kommunikációt. Ha itt energia blokk keletkezik azonnal torok gyulladás, rekedtség akár pajzsmirigy problémák jelentkezhetnek. Fontos tehát a hármas egység fenntartását gyakorolni, ami a test a lélek és a szellem harmóniáját eredményezi. Az öngyógyítás életünk része, hiszen ha megtudunk betegedni akkor gyógyulni is képesek vagyunk. Könyvemben rengeteg technikát írtam le mely segíthet megismerni magunkat, biológiai testünket, azokat a jelzéseket amik az agyunknak érkeznek a változásokról. Eljött az idő, hogy odafigyeljünk arra KI VAGYOK ÉN? MIRE VAGYOK KÉPES? HOGYAN ÉLHETEM AZ ÉLETEM SZABADON SZERETETBEN!

  NFG munkafüzet

  “Edző bárki lehet, aki levizsgázik vagy sport múltja van. DE!!! Sikeres edző csak az lehet, aki szenvedélyből, szeretetből csinálja. Remélem, hogy az NFG BADBOYS tananyagával jobb edzőkké és emberekké váltok. Kívánom, hogy ti is tapasztaljátok meg azt az egyensúlyt, amikor a test, a szellem és a lélek egy szinten van. Ahogy Konfuciusz mondta: “ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során.”

  Vágyaim rabságában

  Egy világbajnok naplójából

  Mire is vágyik egy ember? Mit is tanulunk gyermekkorunktól kezdve? Mit látunk a televízióban? Mit olvasunk az újságokban? Hallunk rádióban és nézzük az amerikai filmekben, a társadalmak által létrehozott vágyakat. Olyan dolgokat, mint a sok pénz, hihetetlen gazdagság, nagy ház, drága autó, luxus utak, gyönyörű nők vagy férfiak, siker, hírnév stb...