Egy évben háromszor kerül megrendezésre. Augusztus végén, december közepén és május elején.

Célja, hogy az NFG BADBOYS tagjait közelebb hozza egymáshoz. Napi három edzéssel és spirituális órákkal gazdagítjuk a programokat, mert nálunk fontos, hogy a test, a lélek és a szellem egyensúlyban legyen.

 

A napfelkeltével kezdjük a napot csoportos futással, amit napsugárzuhanynak neveztünk el. A bölcsek úgy tartják, hogy a felkelő nap ereje varázslatos energiával tölti fel a testet, ezért a hajnali futás a legmegfelelőbb testmozgás, hogy a kellemest a hasznossal összekapcsoljuk. A nap további részében technikai és erőnléti edzések vannak, amelyek közül az egyik gong és dobok kíséretében zajlik, amely ugyancsak varázslatos energiával tölti fel az órán résztvevőket. Naplemente után pedig a lélek ápolására kerül sor hangterápia segítségével, amelyet Lévai Borbála vezet. Ezen az órán a táborlakók meditatív állapotba kerülnek, ahol megszabadulhatnak a felgyülemlett stressztől és negatív energiától.

A szálloda kiválasztásánál kifejezetten ügyelünk arra, hogy az évszaknak megfelelő helyen legyen az esemény, kihasználva a természet nyújtotta lehetőségeket.