Az NFG BADBOYS TRAINING pozitív fizikai, lelki és szellemi hatásai:

1) Kiváló kardióedzés
2)  Súlycsökkenés
3)  Minimális izomépítés
4) Alakformálás
5) Zsírégetés
6) Állóképesség növelése
7) Méregtelenítés (izzadtság formájában)
8) A mozgás segíti az anyagcsere megfelelő működését.
9)  Kiváló depresszió ellen
10)  Rendkívül jó stressz és feszültség levezetésére.
11) Önbizalmat és magabiztosságot ad.
12) Segít kiüríteni az elménkből a negatív gondolatokat.
13) Növeli az akaraterőt, melyet az életünk más részén is hasznosíthatunk.
14) Növeli a fájdalomtűrő képességet.
15) Fegyelemre, alázatra, pontosságra, szorgalomra és rendezettségre tanít.
16)  Megszabadít a fóbiáktól, és félelmektől.
17)  Amennyiben követed az NFG program által adott szellemi és lelki tanácsokat, úgy a hétköznapjaid is jobbá válnak


NFG badboys training

Milyen egy NFG BADBOYS óra?

A bemelegítéssel kezdünk. Nyaktól lefelé átmozgatjuk a testünk egészen a bokánkig. Ezután 300 jumping jack (terpesz zár ugrálás) következik. Ezzel hangolódunk rá az edzésre. Ez idő alatt váltunk át “ harci üzemmódba”. Közvetlen utána erőnléti gyakorlatokat végzünk, ami a bemelegítéssel együtt fél órát vesz igénybe. Az óra anyaga változatos, de amire minden órán számíthatnak a részt vevők, az a testkeményítés. Emellett páros gyakorlatok, kombinációk gyakorlása, védekezésből kontra támadások, rúgások rugópárnára, árnyékolás, bokszzsákon ütések-rúgások és természetesen küzdelmek. Az órákon mindig maximális fegyelmet és edzeni akarást várok el. A késők és a szabályokat megszegők büntetésben részesülnek. Az óra utolsó részében hasizom gyakorlatokat és minimális nyújtást végzünk.

Kinek ajánlott?

Bárkinek, aki változtatni szeretne az életén, de nyolc éves korban elkezdeni a legjobb. Addigra már megtanulja az illető az alap fegyelmet és a viselkedési normákat. Van saját véleménye és el tudja dönteni, mi tetszik neki és mi nem. Ez nagyon fontos része a kezdeteknek. Kényszerítve csinálni semmit sem jó, a szabad akarat varázsa mindennél erősebb. Az NFG nem csak egy küzdősport, ez egy élet stílus. A sport által nyitod meg az elmédet, hogy megtaláld ki vagy valójában. Ha megtaláltad magadat, lelkileg is rendben leszel. Ha lelkileg is jól vagy, akkor a tested is kivirágzik. Készülj arra, hogy nem lesz könnyű. Kitartás-Kiváló erőnlét-Keménység-Szorgalom-Pontosság-Tisztelet-Alázat És Fegyelem! Ezeket várom el és adom vissza a fejlődésed érdekében.


NFG  fit kick

Honnan indult a NFG FIT KICK?

Az USA-ban dúló MMA (Mix Martial Art, Ketrecharc) láz volt az egyik kiindulópontja az új mozgásforma létrehozásának. A népszerű, látványos sportág miatt sokan látogattak el a küzdősportos edzőtermekbe, de természetesen nem mindenki tud vagy akar ilyen kemény küzdelmekben részt venni. Az egyszerűbb, „békésebb” változatok azonban sorra hódítják a fitnesztermeket és a nőket.

Milyen egy NFG FIT KICK óra?

Az óra résztvevői betekintést nyerhetnek a harcművészet világába. A tíz perces bemelegítés után a kezdők megtanulják az ütéseket, rúgásokat, közben könnyed kardió gyakorlatokat végeznek. A menün ütések, rúgások, térdelés is van, melyeket az edző által tartott alkarpajzsokon vagy a bokszzsákokon végezhetnek. Az óra közben mindenkinek lehetősége van az alkarpajzsokat ütni, rúgni, ahogyan a bokszzsákokat is. A Traininget köredzés fűszerezi, ahol a test minden izmát átmozgatják. A köredzés időhossza a csoport szintjétől függ: kezdőknél maximum 2 perc folyamatos mozgás, amit háromszor ismétlünk meg, haladóknál ez akár 5 perc is lehet. Az edzés végén következik a hasizom és a nyújtás.

Kinek ajánlott?

A mai világban már-már észrevétlenül beférkőzik a stressz a mindennapjainkba, akár a munkából, akár otthonról visszük magunkkal, és ez az egészségünkre is ártalmas. Tapasztalatok szerint az amerikai nők imádják ütni, rúgni a zsákokat, így levezetve a stresszt és agressziót. Ez a mozgásforma, ahogy sok más is, depresszió ellen is kiváló hatású, és a köredzések elvégzése kitűnő erőnlétet és gyors alakformálást biztosít. Így egy edzésen belül letudjuk stresszes életünket, egészségesebbek és csinosabbak leszünk, mind ezek mellett még a harcművészet világából is kapunk ízelítőt, ami nagyon jól jöhet veszély esetén.


Órarend

https://nfgladyfitkick.booked4.us