NEW FIGHT
GENERATION7 dolog amit tőlünk kaphatsz
Rólunk

Nálunk fontos, hogy a test, a lélek és a szellem egyensúlyban legyen. Az NFG tréning pozitív hatásai segítenek a  súlycsökkentésben, izomépítésben, alakformálásban. 
Edzés formánk és lelki útmutatásunk kiváló segítség depresszió ellen. Rendkívül jó stressz és feszültség levezetésére. Önbizalmat és magabiztosságot ad. Segít kiüríteni az elménkből a negatív gondolatokat. Növeli az akaraterőt, melyet az életünk más részén is hasznosíthatunk. Növeli a fájdalomtűrő képességet. Fegyelemre, alázatra, pontosságra, szorgalomra és rendezettségre tanít. Amennyiben követed az NFG program által adott szellemi és lelki tanácsokat, úgy a hétköznapjaid is jobbá válnak

ÉHEZŐK VIADALA X.

Az elhízott emberek boltját lecserélte, az egészsége rohamosan javult, és hónapról hónapra magabiztosabb lett. Vele párhuzamosan egyre több túlsúlyos embert edzettem, és tapasztalatom szerint a probléma gyökere szinte mindegyikük esetében ugyanaz volt: a szeretetlenség és a sikertelenség miatt az ételek ízvilágába menekültek.

Ez idő tájt végeztem egy kutatómunkát… az eredmény megdöbbentő volt. Az EU-ban az elsők közé tartozunk az alkoholisták és az öngyilkosok ranglistáján, majd további keresést követően lesújtva olvastam, hogy a 2019-es kutatások szerint mi vagyunk Európa legjobban elhízott népe.

3500 Ft

FÖLDI LÉTEZÉSED KINCSEI

Az öngyógyítás életünk része, hiszen ha megtudunk betegedni akkor gyógyulni is képesek vagyunk. Könyvemben rengeteg technikát írtam le mely segíthet megismerni magunkat, biológiai testünket, azokat a jelzéseket amik az agyunknak érkeznek a változásokról. 

Eljött az idő, hogy odafigyeljünk arra KI VAGYOK ÉN? MIRE VAGYOK KÉPES?
HOGYAN ÉLHETEM AZ ÉLETEM SZABADON SZERETETBEN!

 

3500 Ft

AZ NFG KRÓNIKÁJA –
A magyar név megint szép lesz

Az ország teljesen körül van zárva. Képtelenség be- vagy kijutni a határokon. Az egész világ összefogott ellenünk. Érthetetlen, mi történik itt. Senki sem látja rajtunk kívül azt a veszedelmet, amit mi látunk?! Hogy is mondta Winston Churchill?  “Minél távolabbra néz vissza az ember, annál messzebbre lát előre.”

4990 Ft

NFG MUNKAFÜZET

“Edző bárki lehet, aki levizsgázik vagy sport múltja van. DE!!! Sikeres edző csak az lehet, aki szenvedélyből, szeretetből csinálja. Remélem, hogy az NFG BADBOYS tananyagával jobb edzőkké és emberekké váltok. Kívánom, hogy ti is tapasztaljátok meg azt az egyensúlyt, amikor a test, a szellem és a lélek egy szinten van. Ahogy Konfuciusz mondta: “ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során.”

3500 Ft

EGY VILÁGBAJNOK NAPLÓJÁBÓL

Mire is vágyik egy ember? Mit is tanulunk gyermekkorunktól kezdve? Mit látunk a televízióban? Mit olvasunk az újságokban? Hallunk rádióban és nézzük az amerikai filmekben, a társadalmak által létrehozott vágyakat. Olyan dolgokat, mint a sok pénz, hihetetlen gazdagság, nagy ház, drága autó, luxus utak, gyönyörű nők vagy férfiak, siker, hírnév stb…

3000 Ft

A KILENCVENKILENCEDIK ÉLET

Könyvünk főszereplője egy szemetes-konténerben magához térő férfi, aki nem tudja, hogyan került oda, mert addigi életéből nem emlékszik semmire. A ruhája koszos és büdös, egy jó ideje az utcán sínylődhetett már. Nem elég, hogy elvesztette memóriáját, még titokzatos módon a lábai is lebénultak. Szerencséjére egy fiatal lány, Alexis Nilson belebotlik az utcán eszméletlenül fekvő főhősbe, Rayen Cole-ba és kierőszakolja, hogy a mentősök bevigyék egy kórházba, ahol az évszázad bűnügyébe csöppenünk…

3000 Ft

A POKOL TÜZÉN EDZETT LÉLEK

Egy fiatal pár szerelmével indul a történet, akik a közöttük lévő anyagi különbségek miatt eltávolodnak egymástól. Gábor a szegény családból származó főhős a lánnyal való szakítását különösen tragikusan éli meg, olyannyira, hogy lelkét az ördögnek is eladja, csak hogy visszakapja kedvesét.

3000 Ft

NFG
TRAINING CAMP

Napi három edzés, spirituális órák – mert nálunk fontos, hogy a test, a lélek és a szellem egyensúlyban legyen

Egy évben háromszor kerül megrendezésre. Augusztus végén, december közepén és május elején.

Célja, hogy az NFG BADBOYS tagjait közelebb hozza egymáshoz. Napi három edzéssel és spirituális órákkal gazdagítjuk a programokat, mert nálunk fontos, hogy a test, a lélek és a szellem egyensúlyban legyen.

Vélemények

Rólunk mondták

GALÉRIA