NFG lady fit kick

Honnan indult a NFG LADY FIT KICK?

Az USA-ban dúló MMA (Mix Martial Art, Ketrecharc) láz volt az egyik kiindulópontja az új mozgásforma létrehozásának. A népszerű, látványos sportág miatt sokan látogattak el a küzdősportos edzőtermekbe, de természetesen nem mindenki tud vagy akar ilyen kemény küzdelmekben részt venni. Az egyszerűbb, „békésebb” változatok azonban sorra hódítják a fitnesztermeket és a nőket.

Milyen egy NFG LADY FIT KICK óra?

Az óra résztvevői betekintést nyerhetnek a harcművészet világába. A tíz perces bemelegítés után a kezdők megtanulják az ütéseket, rúgásokat, közben könnyed kardió gyakorlatokat végeznek. A menün ütések, rúgások, térdelés is van, melyeket az edző által tartott alkarpajzsokon vagy a bokszzsákokon végezhetnek. Az óra közben mindenkinek lehetősége van az alkarpajzsokat ütni, rúgni, ahogyan a bokszzsákokat is. A Traininget köredzés fűszerezi, ahol a test minden izmát átmozgatják. A köredzés időhossza a csoport szintjétől függ: kezdőknél maximum 2 perc folyamatos mozgás, amit háromszor ismétlünk meg, haladóknál ez akár 5 perc is lehet. Az edzés végén következik a hasizom és a nyújtás.

Kinek ajánlott?

A mai világban már-már észrevétlenül beférkőzik a stressz a mindennapjainkba, akár a munkából, akár otthonról visszük magunkkal, és ez az egészségünkre is ártalmas. Tapasztalatok szerint az amerikai nők imádják ütni, rúgni a zsákokat, így levezetve a stresszt és agressziót. Ez a mozgásforma, ahogy sok más is, depresszió ellen is kiváló hatású, és a köredzések elvégzése kitűnő erőnlétet és gyors alakformálást biztosít. Így egy edzésen belül letudjuk stresszes életünket, egészségesebbek és csinosabbak leszünk, mind ezek mellett még a harcművészet világából is kapunk ízelítőt, ami nagyon jól jöhet veszély esetén.


Órarend

https://nfgladyfitkick.booked4.us